معاون سیاسی وزیر کشور: تنها بخشی از دولت مامور به سرانجام رساندن برجام بود/ دستاوردهای دولت فراتر از برجام

کاهش۲۱٫۳درصدی نرخ تورم، ثمره تلاش سه ساله دولت یازدهم درزنجان
15 August 2016
روحانی روز ملی اوکراین را تبریک گفت
24 August 2016

معاون سیاسی وزیر کشور: تنها بخشی از دولت مامور به سرانجام رساندن برجام بود/ دستاوردهای دولت فراتر از برجام

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان این که برخی دولت را متهم می کنند همه توان خود را روی برجام گذاشته و آن هم به نتیجه نرسیده، به هیچ وجه درست نیست، گفت : تنها بخشی از دولت و سازمان انرژی اتمی در سه سال گذشته مامور به سرانجام رساندن توافق هسته ای و برجام بوده است.

  محمدحسین مقیمی شامگاه سه شنبه در دیدار فعالان سیاسی، سازمان های مردم نهاد و مسئولان تشکل های صنفی مشهد افزود: وی دستاوردهای دولت را فراتر از برجام خواند و گفت: اگر دولت همه توان خود را معطوف به برجام کرده بود، چه کسی کشور را در گندم به خودکفایی رساند؟ چه کسی طرح ارتقای سلامت را به اجرا گذاشت تا فقرا و مستمندان بتوانند از خدمات بیمارستان های دولتی استفاده کنند در حالی که تا پیش از این اگر کسی پول نداشت و به بیمارستان مراجعه می کرد، بستری شدنش ممکن نبود.
او افزود: اگر دولت یازدهم فقط به برجام پرداخت چه کسی آب، نان، برق، بیمارستان، رفت و آمد و لجستیک مردم را تامین کرد؟ چه کسی رشد اقتصادی منفی ۶٫۷ درصد را به رشد82191460-70943857 مثبت ۴٫۴ درصدی رساند؟ یا چه کسی تورم ۴۳ درصدی را به ۹ درصد کاهش داد؟ چه کسی ۱۱ میلیون ایرانی را که مشمول هیچ بیمه درمانی نبودند، بیمه کرد و چگونه قیمت مسکن تقلیل یافت؟
وی افزود: اینها آمارهای رسمی است که سازمان های جهانی هم آنها را تایید می کند و نشان می دهد که تنها درصد کوچکی از دولت درگیر برجام بوده است.
مقیمی گفت: دولت گذشته وقتی سرکار آمد نرخ دلار ۹۰۰ تومان بود و وقتی دولت را تحویل دکتر روحانی داد نرخ دلار به ۳۷۰۰ تومان رسیده بود، یعنی ارزش ریال چهار برابر نزول کرده بود اما هم اکنون نرخ دلار نه تنها افزایش نیافته که به ۳۴۰۰ تومان کاهش یافته است.
معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد: دولت تدبیر و امید سعی کرده ارزش پول ملی را حفظ کند لذا هرگز به فکر چاپ اسکناس یا استقراض نیفتاده است.
مقیمی گفت: در دولت قبل به دلیل تحریم ها، ایران اجازه داشت روزانه تنها یک میلیون بشکه نفت صادر کند و مجبور بود که این نفت را به یک کشور خاص به طور مثال هندوستان بفروشد آن هم با قیمتی که تحریم کنندگان تعیین می کردند.
وی افزود: پول نفتمان را هم باید به روپیه می گرفتیم و تازه همه پول را به ما نمی دادند و ۵۰ درصد آن را نگه می داشتند و به ازای ۵۰ درصد بقیه باید جنس بنجل خریدار نفت را خریده و وارد کشور می کردیم که از این حالت بدتر نمی شد.
او افزود: امروز کشور به مدد حل موفقیت آمیز ماجرای هسته ای روزانه سه میلیون بشکه نفت به هر کشوری که خود اراده کند و با هر قیمتی که خود به توافق برسد و با هر ارزی که خود بخواهد، بدون واسطه صادر می کند آن وقت چگونه برخی می گویند که شرایط تغییر نکرده است؟
وی تاکید کرد: دولت مدعی نیست در شرایط پسابرجام آمریکایی ها از خصومت خود با ملت ایران دست برداشته اند اما معتقد است که از شرایط پیش آمده باید حداکثر بهره را برد و نباید خودمان را درگیر حرف و حدیث هایی بکنیم که دوباره کشور را به معاملات دوران پیش از برجام بازگرداند.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: از افتخارات دولت تدبیر و امید این است که در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال گذشته، در دوران تبلیغات انتخاباتی، تنها پنج جلسه سخنرانی در کل کشور به هم خورد و برگزار نشد که این موفقیت و دستاورد بسیار بزرگی است.
مقیمی افزود: هم اکنون نیز دولت، لایحه تشکیل سازمان های مردم نهاد را به تصویب رسانده که اگر این لایحه در مجلس تصویب شود راه بیشتری برای مشارکت مردم در امور سیاسی باز می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

//]]>